|
SF team SF tim oaza, naučna fantastika
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Кулиража član posade

|
Posted: Tue Oct 24, 2006 8:36 am Post subject: |
|
|
Joj Sal cekaj samo da nabudzim ADSL i da se skinem s ovog dial-upa, pa da skidam sto mi dusa iste.
@Garwor
Izvini, tek sad vidim da si ovde postavio spisak. Sad cu da vidim ima li sta da mi se svidja, a ako ne, onda saljem kao drug clan.
@Sal
Potpuno se slazem s tobom u vezi stipsi koji gledaju pa makar za dinar to bilo da su u nuli ili da bar malo zavrnu. |
|
| Back to top |
|
 |
raven kadet

|
Posted: Tue Nov 07, 2006 8:13 pm Post subject: |
|
|
| Sephiroth wrote: | | Jel imate neke anime |
Imam ja nekoliko komada.
Preporučujem Blood: The Last Vampire i Vampire Hunter D: Bloodlust. Odlična ostvarenja. Pored njih, imam i kultne anima filmove Akira i Ghost in the Shell. A tu su i Spirited Away i Spiriggan.
Imaš li ti nešto od anima? |
|
| Back to top |
|
 |
labo stažista

|
Posted: Tue Nov 07, 2006 9:33 pm Post subject: |
|
|
| ja imam seriju Wolf rain na nekoliko dvd-ova. Mada nesto nije skroz u redu, neke epizode se preplicu, pola iz jedne se ponavlja u drugoj, pa u trecoj, nije mi jasno o cemu se radi, kao da je neko sjekao i lijepio epizode, ili to sve ima neki uvrnuti japanski smisao koji ja ne kontam.... |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|