|
SF team SF tim oaza, naučna fantastika
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nensy4ever pripravnik
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 6:26 pm Post subject: |
|
|
haj swima...ja sam Nevena dolazim iz Smedereva....rodjena sam 20.04.1991. (miki generatzijo )
ovde sam "ypala" bash slychajno...videla sam post na Krsti y kome je Sal napisao neshto vishe o ovom sajty...i htela sam da vidim o chemy se ovde radi...
chitajytji postove sa ove teme ykapirala sam da ja nemam blage veze sa sf-om...tako da tjy valjda yz pomotj ovog 4yma tj vas biti bolje ypoznata sa svim tim...valjda mi netjete zameriti...
i tako...eto za pochetak toliko...
 |
|
| Back to top |
|
 |
Isidora kadet

|
Posted: Sat Nov 11, 2006 2:46 pm Post subject: |
|
|
Isidora,rodjena 16.04.1991. (sada sam citala o vama...puf,osecam se tako maaaaala),zivim u Somboru. Dosla sam ovde...ne znam,zvali me Miki i Bufi cini mi se...ima me i na 4umu krste,tamo sam Pajper.
Trebala sam da upoznam nensy (par postova iznad),ali nazalost nismo upele...i tako. I,da o SF-u nemam pojma! Ako nekog jos nesto zanima,neka pita!  |
|
| Back to top |
|
 |
^Nikola^ pripravnik
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 5:07 pm Post subject: |
|
|
Ja sam Nikola, rodjen sam 18. 03. 1991. (jos jedan klinac in da club ), volim sve vrste naucne fantastike, nemam pojma kako se deli ali obozavam Star Trek, Voyager pogotovo i ostale Star Trek-ove. Obozavam horore, omiljeni horor filmovi su mi Scream, Ring, 28 hours later, Dog soldiers i dosta ostalih... tek sam se skoro zainteresovao za SF tako da nisam mnogo procitao knjiga ni odgledao filmova, a volim Stivena Kinga, Majkla Krajtona, Benedikta...od horor knjoga mi se svidjaju IT (Stephen King), Leto Noci (Den Simons), ok mi je recimo Vatrena Oluja mada ne z nam u sta spada...
Od muzike slusam razno, ali uglavnom stranu muziku. Omiljene grupe su mi The Prodigy, Orthodox Celts, Cypress Hill... od ostale muzike volim hard core, techno, a narodnjake ne podnosim, jedino Sasu Matica mogu da cujem s vremena na vreme...
Jos malo o meni, idem u 1. razred gimnazije-drustveni smer, u osnovnoj sam bio vrlo dobar, ne zanima me sport, samo treniram sah i idem po nekim turnirima... to bi bilo to
Pozdrav svima!  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|